Onze instructeurs

Bij een duikschool wordt natuurlijk lesgegeven door duikinstructeurs. Hier kun je wat meer lezen over de instructeurs die de lessen bij het RAM Dive Team verzorgen. 

Dit is Ronny

Ronny is één van de instructeurs & is vanaf het begin bij het RAM Dive Team betrokken. Een aantal jaren heeft hij met een schuin oog naar het duiken gekeken en had toen al de spanning om er eens aan te beginnen. In 2015 op vakantie heeft  de nieuwsgierigheid het gewonnen van de spanning en heeft hij de stap gezet naar het duiken en is toen eigelijk nooit meer gestopt. Zijn favoriete duik configuratie is een droogpak met dubbelset in technische configuratie.

Voor hem bestaat een geslaagde duik uit o.a. De ontspanning die je ervaart tijdens en na de duik. En wanneer iedereen het naar zijn zin heeft gehad, duiken is voor hem ontspanning. Bij Ronny kun je altijd terecht voor… eigelijk alles wel. Of het nu een fun duik is of een oefenduik, klop maar bij Ronny aan! Uiteraard kun je ook voor alle opleidingen t/m Divemaster & de Padi tec/rec opleidingen bij hem terecht.

Wat ziet hij zelf in het RAM Dive Team? “Een groep enthousiaste duikers die hun passie graag willen en overbrengen op anderen.”

Dit is Marcel

Marcel is één van de instructeurs & is vanaf het begin bij het RAM Dive Team betrokken. Duiken doet hij sinds 2006 en is sindsdien altijd blijven duiken. Hij heeft eigelijk geen favoriete duik configuratie, natpak, droogpak, enkele fles of een dubbelset, het maakt hem niet uit. Vlak voordat hij begon aan zijn Open Water opleiding was hij toe aan een nieuwe uitdaging, deze hij heeft terug gevonden in het duiken.

Voor hem is het een geslaagde duik wanneer buddies beide een glimlach van oor tot oor hebben, een hoop lol hebben gehad onder water en weer veilig boven zijn gekomen. Bij hem kun je altijd terecht voor een enthousiast verhaal over duiken, het lesgeven in duiken of voor materiaal wat met duiken te maken heeft.

Wat ziet hij zelf in het RAM Dive Team? “Ik zie dan zeer enthousiaste mensen, zeer gedreven en veel kennis en kunde van het duik wezen. Maar ik zie ook mensen die naar elkaar luisteren en willen leren van elkaar. Een tof en gezellig ploegje bij elkaar met passie voor duiken.” 

Dit is Addo

Addo is één van de instructeurs & is vanaf het begin bij het RAM Dive Team betrokken. Duiken doet hij sinds 2014 en zijn favoriete duik configuratie is een dubbel 12 set met droogpak. Vlak voordat hij begon aan zijn Open Water opleiding vond hij dat dat meer dan genoeg was.. hier moest hij dus al gauw op terug komen! 

Voor hem bestaat een geslaagde duik uit o.a. een goede voorbereiding, op één lijn zitten met je duikbuddy en het blijven ontwikkelen van skills tijdens elke duik. Bij hem kun je altijd terecht voor duikopleidingen, vragen over de duik opleidingen, duik theorie of gewoonweg een praatje ! 

Veel van de RAM videos die op social media te vinden zijn worden door hem gefilmd & gemonteerd.

Wat ziet hij zelf in het RAM Dive Team? “Bij het RAM Dive Team krijg ik de tijd en middelen om cursisten of kandidaten te voorzien van een gedegen duikopleiding van goede kwaliteit waarbij plezier, naast veiligheid, op de eerste plek staat.”